sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ikuisuusprojekti


Tässä vain muutama viime kesänä aloitettu/toteutettu projekti. Enimmäkseen kulutimme aikaa risuhommissa ja "hieman" villiintyneen puutarjan siistimisessä...jota riittää kyllä useammaksi vuodeksi... Tilalta on riittänyt aikoinaan marjoja myyntiin asti ja sen kyllä huomaa. Marjapensaita ja puita oli enemmän kuin osasimme odottaa. Luultavasti ainakin ensimmäinen ja toinen kesä menee vielä isompien projektien (kuten esim. talon maalaus ja ikkunoiden kunnostus, laituri jne. ) kimpussa. Jospa sitten jatkossa voisi keskittyä enemmän puutarhaan ja sadonkorjuuseen...ja pikkupuuhasteluun. Eli ostimme tämän paikan sillä asenteella, että tämä tulee olemaan ikuisuusprojekti...Yrittäen kuitenkin muistaa se ettei touhu mene suorittamisen puolelle vaan elo ja eläminen on mukavaa ja mielekästä.


Tämä on talon pohjoispuoli. Se oli maalipinnaltaan huomattavasti paremmassa kunnossa kuin eteläpuoli. Eli viime kesänä pohjamaalattiin etelä ja länsipuoli. 









eteläpuolen rantaa...joka on pahasti kaislojen valloittama...siinä riitää myös projektia tulevaisuudessa. Tänne olisi haaveissa joskus myös laituri...sillä on esimerkiksi huomattavasti paljon suojaisempi rantautumiseen.


Poijut tulevat vihdoinkin...JEE!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti