tiistai 8. huhtikuuta 2014

Suksi luistaa...kiitos siitä Paten ja Raten voitelutiimin :)

Tässä vielä muutama kuva tämän kevään viimeisestä Ylläksen reissusta. Palasimme kotiin viime sunnuntaina. Reissussa tuli pääasiassa hiihdettyä, mutta muutaman kerran pääsin rinteeseenkin. 
Toki tuli rentouduttuakin :) 
Peppi tuli hiihdellessä ahkiossa...jossa hän useimmiten nukkui. Jokaisen hiihtoreissun päätteeksi yleensä poikettiin Aurinkomaahan, josta on alla muutama kuva.
Alkulomasta vähän etsittiin oikeita voiteluita...mutta kyllä se sieltä sitten löytyi. Plussakelillä liisteri oli paras mahdollinen. Sillä olisi vaikka hiihtänyt tunturin ympäri...mutta ahkio perässä koimme, että tulee vähän liian pitkä reissu. Teimme siis n. 20-40 km. hiihtolenkkejä.
Loppulomasta kävimme ostamassa minulle luistelusukset...joissa ei liiemmin tarvitse miettiä voiteluita...tarvii vaan hyvää tekniikkaa ja kuntoa...sekä hermoja ;) Kyllä sekin alkoi sitten sujumaan muutaman ärräpään jälkeen.
Kyllä oli ihanaa olla reissussa...mutta nyt alkaa jo olemaan kova hinku päästä Pukinsaaren Huvikumpuun...ehkäpä siellä vietetään Pepin kanssa pääsiäista...saapi nähdä. Laitan tässä kohtapuolin muutaman kuvan saaristosta...ihan vain suurinta ikävää helpottaakseeni.

Ylläksen huipulta

liisteri toimii...

Aurinkomaa...yksi matkamme suosituimmista kohteista...jokaiselle jotakin...


2 kommenttia:

  1. Viisitoista vuotta meni pakollisten kouluhiihtojen traumoista toipuessa ja totaalikieltäytyessä hiihdosta :D
    Opettelin suoraan luisteluhiihdon ja se on mitä parhainta! Eniten tykkään hiihtää niin että hiki lentää hoidetuilla metsäbaanoilla...ja se olo lenkin jälkeen!(pertsaa en osaa edelleenkään)
    Juoksu on toinen laji, jota en nuorempana voinut kuvitellakaan omaksi lajikseni...ja nyt niin kovin pidän siitä! Se on tää ikä kai...
    t.merihelmiina (en jaksanut kirjautua)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tutulta...Miksi koululiikunta (ainakin minun nuoruudessa) onnistui pilaamaan monen lajin kohdalla innostuksen ja kiinnostuksen. Onneksi liikunta jossakin muodossa on ollut aina lähellä sydäntäni ja palava halu laittaa itsensä likoon lajeihin joita aikoinaan on inhonnut...Minä sain viime lapin reissulla luistelusukset synttärilahjaksi...ensimmäiset kilometrit olivat täyttä tuskaa...mutta uskon että siinäKIN lajissa harjoitus tekee mestarin...

    VastaaPoista